وب تفریحی و جالب انگیز

۲ مطلب در ارديبهشت ۱۳۹۸ ثبت شده است

مضرات عناب برای کاهش غرایز جنسی

چهارشنبه, ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸، ۰۷:۳۹ ب.ظ

خواص عناب

خواص عناب,مضرات عناب,زیان های عناب,خاصیت های عناب,فواید عناب

عناب

همه چیز در مورد عناب

عناب درختچه ای هست که البته در برخی مواقع ارتفاع آن حتی تا متر هم می رسد. نام علمی عناب به انگلیسی Ziziphus zizyphus است. این درختچه مانند میوه های گرمسیری مثل انبه بومی مناطق گرمسیر است.

میوه عناب در ابتدا سبز است و بعد از اینکه برسد قرمز می شود. خواص بیشمار این میوه باعث شده است که مصارف دارویی بسیار داشته باشد. میوه عناب تقریبا در پاییز می رسد و علاوه بر خواصش طعم خوبی هم دارد.

خواص عناب

درمان کبد چرب و سنگ مثانه

تحقیقات نشان داده است که عناب می تواند از کبد در برابر برخی بیماری ها محافظت کند.مصرف میوه عناب باعث کاهش چشمگیر سطوح آنزیم های کبدی می شود. این آنزیم ها نشان می دهند که کبد چقدر آسیب بافتی دارد.

با عناب می توانید سنگ مثانه را نیز از بین ببرید. برای این کار ۳۰ عدد عناب را در یک فنجان آب بریزید و رویش آب بریزید تا خوب خیس بخورند. صبح به صورت ناشتا عناب ها را بخورید تا سنگ مثانه رفع شود. این کار را باید به مدت یک هفته انجام دهید.

تاثیر مثبت روی اعصاب

یکی دیگر از خواص عناب اینست که یک آرامبخش طبیعی است و می تواند باعث قوی شدن مغز و حافظه انسان شود.همچنین مصرف عناب باعث شستشوی سلول های مغزی می شود. به وسسیله عناب می توانید بدخلقی را کم کنید.

پیشگیری از سرطان

عناب هم مانند انبه دارای خواص آنتی اکسیدان است که این ماده باعث می شود از ابتلا به سرطان پیشگیری کند. تحقیقات نشان داده است که عصاره عناب می تواند سلول های سرطان خون را مهار کند.

یکی از دیگر از دلایلی که عناب را پیشگیری کننده از سرطان می دانند اینست که حاوی ویتامین C و آنتی اکسیدان است که مانع از رشد و حرکت رادیکال های آزاد در بدن می شود که نتیجه اش پیشگیری از ابتلا به سرطان است.

درمان دندان درد

یکی از فواید عناب اینست که علاوه بر اینکه می تواند جلوی پوسیدگی دندان ها را بگیرد و دندان ها را مقاوم کند می تواند برای دندان درد هم استفاده شود به این صورت که مقداری عناب پودر شده در محل درد دندان قرار دهید.

کاهش قند خون

یکی از خواص عناب این است که می تواند جلوی افزایش قند خون را بگیرد. ترکیبات اتری موجود در عناب از افزایش قند خون جلوگیری می کنند. ضمن اینکه مصرف عناب می تواند قند خون ، اوره ، کراتین و … را به سطح نرمال نزدیک کند.

زیان های عناب

کاهش غرایز جنسی

زیاده روی در مصرف هر ماده غذایی می تواند آسیب رسان باشد و عناب هم از این قائده مستثنا نیست. مصرف بیش از حد عناب می تواند غرایز جنسی را در فرد کاهش دهد که همین مورد باعث مشکلات زیادی در ادامه خواهید شد.

تولید نفخ

افرادی که سرمزاج هستند نباید عناب را به تنهایی مصرف کنند چون باعث نفخ شدید و تولید گاز در بدن می شود. برای رفع این نفخ البته می توانید عناب را به همراه مویز مصرف کنید. اینکار باعث می شود نفخ عناب خنثی شود.

منبع : hamdore.com/596-anab

  • موافقین ۰ مخالفین ۰
  • ۲۵ ارديبهشت ۹۸ ، ۱۹:۳۹
  • ادمین ادمین

طرز تهیه سیر ترشی خوشمزه و فوری

دوشنبه, ۹ ارديبهشت ۱۳۹۸، ۰۷:۲۳ ب.ظ

طرز تهیه سیر ترشی خوشمزه و فوری

سیر ترشی , طرز تهیه سیر ترشی , دستور سیر ترشی , sir torshi , sdv jvad

سیر ترشی

سیر ترشی یکی از ترشی های محبوب و پرطرفدار ایرانی است که بر خلاف دیگر ترشی ها هر چه بیشتر بماند ارزش آن بیشتر می شود. سیر ترشی محبوبیت زیادی دارد و به همین دلیل در چهار فصل سال مورد استفاده قرار می گیرد.

با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای تست مقدار کمی سیر ترشی تهیه نمایید. در صورتی که می خواهید ترشی بیشتر یا کمتری تهیه کنید کافیست که مقدار مواد لازم را ضرب یا تقسیم کنید. با دستور طرز تهیه سیر ترشی در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم سیر ترشی
سیر ۵۰۰ گرم
سرکه به اندازه کافی
ترخون ۲ شاخه
فلفل ۴ عدد
نمک به اندازه کافی

طرز تهیه سیر ترشی

در صورتی که می خواهید سیر ترشی را به صورت یکدست و مجلسی تهیه کنید توجه داشته باشید که حتما از سیرهای درشت و یک اندازه استفاده کنید تا در پایان کار پس از آماده شدن ترشی ، سیر ترشی یکدست و زیباتری داشته باشید.

ساقه های اضافی سیرها را جدا کنید و آنها را به خوبی بشویید. پس از شستشو سیرها را بر روی یک دستمال تمیز پهن کنید تا به طور کامل خشک شوند و هیچگونه رطوبتی در سیرها نماند چون باعث کپک زدن ترشی می شود.

ابتدا یک ظرف شیشه ی انتخاب کنید سپس سیرهای خشک شده را به همراه ترخون و فلفل داخل ظرف قرار دهید. مقداری نمک روی سیرها بپاشید سپس سرکه را اضافه کنید به طوری که سرکه به طور کامل روی سیرها را بگیرد.

حالا یک قابلمه را تا نیمه از آب پر کنید و روی حرارت قرار دهید زمانی که آب به جوش آمد شیشه سیر ترشی را به صورت برعکس داخل قابلمه قرار دهید. پس از ده دقیقه آنرا خارج کنید. اینکار باعث می شود سیر ترشی مدت بیشتری سالم بماند.

پس از اینکه کار آماده کردن ترشی به پایان رسید شیشه ترشی را در جای خشک و ختک قرار دهید تا ترشی آماده مصرف شود. توجه داشته باشید که سیر ترشی خانگی اصل باید حداقل به مدت یکسال بماند تا آماده مصرف شود.

در صورتی که می خواهید سیر ترشی را مانند کارخانجات و شرکت ها به صورت فوری درست کنید باید سرکه را داخل قابلمه بریزید و سیرها را داخل قرار دهید تا نرم شوند . پس از اینکار اجازه دهید سرکه و سیرها خنک شوند سپس داخل شیشه قرار دهید.

  • موافقین ۰ مخالفین ۰
  • ۰۹ ارديبهشت ۹۸ ، ۱۹:۲۳
  • ادمین ادمین