طرز تهیه خورش بامیه مجلسی و مخصوص
خورش بامیه یکی از خورش های خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است. این خورش متعلق به جنوب کشورمان است که به دلیل طعم خوبش در سراسر کشور فراگیر شده است. خورشت بامیه را مانند خورش قیمه با لپه هم طبخ می کنند. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت خورش بامیه با پورتال فارسی نو همراه باشید.
مواد لازم خورش بامیه | |
بامیه | ۶۰۰ گرم |
گوشت خورشتی | ۳۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
آبغوره | به اندازه کافی |
روغن مایع | به اندازه کافی |
ادویه و نمک | به اندازه کافی |
طرز تهیه خورش بامیه
ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و با مقداری روغن در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا پیاز رنگش تغییر کند سپس گوشت را پس از اینکه به صورت خورشتی خرد کردیم به پیاز اضافه کرده و تفت میدهیم.
تفت دادن را ادامه می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند سپس چند لیوان آب اضافه می کنیم و بعد درب قابلمه را گذاشته تا گوشت خودش خوب بپزد.
بامیه ها را باید با دقت تمیز کنیم تا به بافت بامیه آسیب نرسد و پس از پختن حالت خود را از دست ندهند.
در ظرفی جداگانه بامیه ها را با روغن ، آبغوره و رب گوجه فرنگی تفت میدهیم ، بعد از اینکه گوشت به طور کامل پخت به مخلوط گوشت مان اضافه میکنیم.
نمک و ادویه های خورشت را اندازه کرده ، نیم ساعت بعد خورشت شما جا افتاده و آماده است. در پایان خورش را با برنج سرو می کنیم.
- ۱۸ مهر ۹۷ ، ۲۱:۲۸