طرز تهیه خورش قیمه
مواد لازم خورش قیمه برای ۴ نفر
گوشت خورشتی ۳۰۰ گرم
لپه ۲ پیمانه
لیمو عمانی ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد
سیب زمینی ۲ عدد
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع به میزان کافی
نمک و ادویه به میزان کافی
طرز تهیه خورش قیمه
ابتدا
پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و با مقداری روغن تفت میدهیم تا پیاز
طلایی شود. سپس فلفل سیاه ، پودر پیاز ، دارچین ، زردچوبه و کمی پودر تخم
گشنیز به پیاز اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم.
نکته
قابل توجه این است که نمک و گرد لیمو را در این مرحله نباید اضافه کنیم چون
مدت پخت گوشت را زیاد می کنند. سپس گوشت ها را به صورت قورمه ای خرد کرده و
به پیاز سرخ شده اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا رنگ گوشت
تغییر کند.
حالا
رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و با گوشت تفت میدهیم تا رب سرخ شود و
عطرش عوض شود. در آخر لپه ها رو که از ١ ساعت قبل خیس کردیم اضافه می کنیم
و تفت میدهیم نا بوی خامی لپه گرفته شود و موقع پخت له نشود. حالا آب را اضافه می کنیم. در این مرحله ۵ تا ۶ لیوان آب اضافه می کنیم تا گوشت و لپه بپزد.
وقتی گوشت ها نرم شدند نمک و گرد لیمو را اضافه کنید. نباید از گرد لیمو زیاد استفاده کنید چون باعث تلخی خورش می شود.
حالا
اجازه بدید با حرارت ملایم ٣٠ دقیقه قل بزند و جا بیفتد. در آخر سیب زمینی
را خلالی نازک خرد کرده و سرخ می کنیم و خورش را با سیب زمینی سرخ کرده
تزیین و سرو کنید.
- ۹۷/۰۷/۰۱