طرز تهیه کباب ماهی اوزن برون
مواد لازم کباب ماهی اوزن برون
ماهی استخوان درشت ۵۰۰ گرم
آب پیاز ۳ قاشق سوپخوری
آبلیمو ۳ قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق سوپخوری
روغن مایع ۳ قاشق سوپخوری
فلفل دلمه ای رنگی ۲ عدد
لیمو ترش برای تزیین
جعفری خرد شده برای تزیین
نمک و ادویه به میزان کافی
طرز تهیه کباب ماهی اوزن برون
ابتدا با دقت پوست ماهی را جدا کنید و گوشت آن را یک تکه از استخوان جدا کنید. سپس گوشت را به قطعات ۲۵ یا ۳۰ گرمی برش بزنید.
در
ظرفی آب پیاز ، آب لیمو ، نمک ، فلفل سیاه و زعفران دم کرده را مخلوط کنید
و قطعات برش خورده ماهی را داخل این مواد قرار دهید و درب ظرف را با سلفون
بپوشانید و بگذارید یک ساعت در یخچالاستراحت کند تا به خوبی طعم دار شود.
پس
از گذشت این مدت روغن را نیز به سایر مواد اضافه کنید ، قطعات گوشت ماهی
را نیز پشت و رو کنید و یک ساعت دیگر مواد را در یخچال قرار دهید. پس از
استراحت دوم یک در میان قطعات ماهی و یک تکه از فلفل دلمه ای را به سیخ
بکشید و روی منقل کباب کنید.
سپس
تکه های ماهی را از سیخ بیرون بیاورید و آن را در ظرف مخصوص سرو بچینید و
با برش هایی از فلفل دلمه ای رنگی ، لیموترش و جعفری تزیین و به دلخواه با
نان یا برنج سرو کنید.
- ۹۷/۰۷/۰۳