خواص انبه

خواص انبه,مضرات انبه,زیان های انبه,فواید انبه,میوه انبه,anbeh

انبه

همه چیز در مورد انبه

انبه یک میوه گرمسیری است که منبع اصلی آن در هند ، بنگلادش و پاکستان است. نام علمی انبه به انگلیسی Mangifera می باشد و در تلفظ به آن منگو می گویند. در حال حاضر بیشتر کشورهای گرمسیری تولیدات انبوه انبه دارند که به سراسر جهان صادر می کنند.

بیشترین مصرف انبه به صورت میوه است ولی از آن در آشپزی هم به عنوان ادویه طعم دهنده و معطر استفاده می شود. برگ های درخت انبه به صورت زینتی در برخی مناطق جهان استفاده می شوند. نکته جالب در مورد انبه اندازه درخت آن است که می تواند تا ۴۰ متر رشد کند!

نکته جالب تر در مورد درخت انبه اینست که قطر قسمت شاخ و برگ دار این درخت می تواند به ۱۰ متر برسد. عمر درخت انبه بسیار زیاد است و جالب است بدانید برخی درخت های انبه تا ۳۰۰ سالگی هم می تواند میوه بدهند.

خواص انبه

پیشگیری از برخی سرطان ها

نتیجه تحقیقات نشان داده است که ترکیباتی در انبه وجود دارد که می تواند جلوی برخی سرطان ها را بگیرد. ترکیبات آنتی اکسیدان که درون میوه انبه وجود دارد می تواند انسان را از ابتلا به سرطان پروستات ، سرطان سینه ، سرطان خون و سرطان روده محافظت کند.

کاهش دادن کلسترول

یکی دیگر از فواید انبه این میوه ارزشمند کاهش دادن کلسترول است. انبه به دلیل اینکه حاوی مقدار زیادی فیبر ، ویتامین C و پکتین است می تواند از بالا رفتن کلسترول جلوگیری کند و به کاهش کلسترول در بدن انسان کمک شایانی کند.

پاکسازی صورت از جوش

برای پاکسازی و از بین بردن جوش های صورت می توانید انبه مصرف کنید. جالب است بدانید با خوردن انبه هم پوست شما پاکسازی می شود و اثرات جوش از بین می رود. البته شما می توانید مقداری انبه هم روی پوست خود ماساژ دهید تا تاثیر بهتری داشته باشد.

بهبود بینایی و سلامت چشم

انبه مقادیر بلایی ویتامین A در خود دارد. یک پیمانه انبه خرد شده می تواند یک چهارم از میزان ویتامین A مورد نیاز بدن انسان را تامین کند که این مقدار ویتامین A می تواند به بهبود بینایی ، رفع خشکی چشم و شب کوری کمک کند.

مضرات انبه

احتیاط به خاطر پتاسیم

در افراد سالمند و کسانی که بیماری و اختلال کلیه دارند مصرف پتاسیم  زیاد مناسب نیست. با توجه به اینکه در سنین بالا کلیه ها قادر به حذف پتاسیم نیستند و انبه حاوی مقدار زیادی پتاسیم است باید در مصرف آن احتیاط شود.