طرز تهیه حلوای آناناس
طرز تهیه حلوای آناناس
حلوای آناناس یکی از غذاهای خوشمزه هندی است که به خاطر طعم و ظاهر زیبایش در کشور ما هم فراگیر شده است. این حلوای خوشمزه را می توانید به عنوان یک دسر شیک در مهمانی های خود سرو کنید. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۶ نفر حلوای آناناس تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه حلوای آناناس در ادامه با همدوره همراه باشید.
مواد لازم حلوای آناناس | |
پوره آناناس | نصف پیمانه |
آناناس خرد شده | نصف پیمانه |
آرد سمولینا | نصف پیمانه |
روغن مایع | به اندازه کافی |
شیر | ۱ پیمانه |
شکر | به اندازه کافی |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق چایخوری |
دستور پخت و طرز تهیه
ابتدا یک تابه مناسب انتخاب می کنیم و مقداری روغن داخلش می ریزیم ، سپس تابه را روی حرارت قرار می دهیم و پس از گرم شدن روغن ، آرد سمولینا را اضافه می کنیم. آرد را به خوبی تفت می دهیم تا رنگش طلایی شود.
پس از اینکه آرد سمولینا طلایی رنگ شد تکه های آناناس را به تابه اضافه می کنیم و یک دقیقه با آرد سمولینا تفت می دهیم و پس از اینکار شیر را به تابه اضافه می کنیم. مواد را مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.
پس از یک دقیقه تفت دادن مواد ، پوره آناناس را اضافه می کنیم و مجدد ۲ دقیقه دیگر مواد را تفت می دهیم. در ادامه زعفران دم کرده را برای رنگ دهی به حلوا اضافه می کنیم. تفت دادن حلوا را ادامه می دهیم تا زمانی که شیر کمی تبخیر شود.
- ۹۷/۰۶/۰۶