طرز تهیه دنده کباب مخصوص کرمانشاه
طرز تهیه دنده کباب مخصوص کرمانشاه
دنده
کباب از قدیمی ترین و اصیل ترین کباب های ایرانی است. بهترین دنده کباب
عمرتان را می توانید در شهر کرمانشاه نوش جان کنید. این دنده کباب بهترین
دنده کباب کل جهان است زیرا کرمانشاه معدن این غذا محسوب می شود. با آموزش
پخت دنده کباب سنتی کرمانشاهی ما را همراهی کنید.
مواد لازم دنده کباب
دنده ی گوسفند:یک کیلو
سیر:یک حبه
فلفل سیاه:نصف قاشق چایخوری
سماق:یک و نیم قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی:نصف قاشق سوپ خوری
پیاز ریز خرده شده:2 عد
روغن زیتون:سه قاشق سوپ خوریجراحی بینی
مواد لازم برای دورچین
لیمو ترش:به مقدار لازم
گوجه فرنگی کبابی:به مقدار لازم
جعفری ساطوری:به مقدار لازم
نان تازه:به مقدار لازم
پیاز:یک عدد
طرز تهیه دنده کباب کرمانشاه
دنده گوسفندی را در ابعاد 10*15 سانتی متر خرد کنید. چربی های اضافه آن را بگیرید.
پیاز
را در کاسه گودی بریزید . سیر را له کنید و با فلفل سیاه ، نیمی از سماق ،
رب گوجه فرنگی و روغن زیتون را به پیاز اضافه کرده ، مخلوط کنید .
سپس
گوشت را در کاسه بریزید و با دست کاملا مخلوط کنید تا تمام قسمت های گوشت
به این مایع آغشته شود. مایع را به مدت 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت
نرم و مزه دار شود .
کباب را به سیخ بکشید و روی کباب پز با حرارت
ملایم کباب کنید تا رنگ آن قرمز قهوه ای شده ، کاملا بپزد. کباب را با
دورچین آن سرو کنید. در آخر باقی مانده سماق را روی آن بپاشید.
دنده
کباب تخصصمی خواهد مانند کباب کوبیده و مانند جوجه کباب نیست که هر کسی
بتواند در ان ادعا داشته باشد. برای داشتن یک دنده کباب عالی باید بارها
این غذا را درست کنید تا به مهارت کافی برسید.
- ۹۶/۱۲/۰۸