آموزش کباب بلدرچین
آموزش کباب بلدرچین
با
آموزش کباب بلدرچین در خدمتتون هستیم . این کباب از کباب های جدید حساب می
شود و یک کباب سنتی نیست ولی به خاطر طعم خوبش طرفداران بسیار را جذب کرده
است. با پخت و دستور العمل های خوشمزه تر شدن این کباب عالب ما را همراهی
کنید.
مواد لازم کباب بلدرچین مجلسی
پیاز خام خلال شده ۳ عدد
زعفران به مقدار لازم
پاپریکا به مقدار لازم
روغن زیتون ۰.۵ فنجان
گوشت بلدرچین ۱۲۰۰ گرم
آب لیموترش ۲.۵ فنجا
کرفس خرد شده به مقدار لازم
جعفری شاخه ای به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه کباب بلدرچین
بلدرچین دارای گوشت بسیار عالی ست که قطعات کباب آن باید با دقت تهیه شود تا نرم شود و طعم مطلوب پیدا کند.
اگر تا حالا گوشت بلدرچین نخوردید مطمئنا با خوردن کباب بلدرچین از طرفدارهای پر و پا قرص این کباب خواهید شد !!
بلدرچین را بعد از تمیز کردن با ۲ تا ۳ لیوان آب یکی دو عدد پیاز خرد کرده و یکی دو برگ بو یا ساق کرفس و چند ساق جعفری میگذاریم نیم پز بشود و آب آن به خوردش برود و بعد با کارد تیز پوست آن را میکنیم قطعات سینه و ران را جدا میکنیم
و استخوانهای سینه را میگیریم و سسی از روغن زیتون یا کره آب کرده و آبلیمو و نمک و فلفل آماده میکنیم و قطعات گوشت را در سس میخوابانیم و بعد مثل کباب جوجه به سیخ میکشیم
و روی حرارت ملایم کباب میکنیم، باید زمان طبخ آن از جوجه طولانی تر و حرارت ملایم تر باشد و مرتب به آن سس کره و آبلیمو داد تا کاملاً کباب پخته و برشته شود، انواع پرندگان حلال گوشت را به همین طریق میتوان کباب کرد.
نژادهای جوان احتیاج به پختن ندارد و مثل کباب جوجه میتوانیم آنها را خورد کرده و در سس بخوابانیم و کباب کنیم.
کباب
بلدرچین را می توانیم با برنج و گوجه کبابی سرو کنیم یا اینکه با نان داغ
سرو کنیم. پیشنهاد ما پلو زعفرانی است که طعم این کباب را دو چندان بهتر
خواهد کرد.
- ۹۶/۱۲/۰۷