طرز تهیه ترشی قارچ
طرز تهیه ترشی قارچ
ترشی قارچ یکی از ترشی های خوشمزه و متفاوت است که می توانید برای استفاده در فصول سرد سال مانند دیگر ترشی ها تهیه نمایید. این ترشی خوش طعم از قارچ و سبزیجات معطر تهیه می شود. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید مقداری ترشی قارچ به صورت آزمایشی تهیه کنید. با دستور و طرز تهیه ترشی قارچ در ادامه با همدوره همراه باشید.
مواد لازم ترشی قارچ | |
قارچ | ۱ کیلوگرم |
سرکه سفید | ۱ لیوان |
آب | ۳ لیتر |
سیر | ۱۰ حبه |
نعناع | ۲ قاشق غذاخوری |
فلفل سبز | ۴ عدد |
ترخون | به میزان لازم |
نمک | ۸ قاشق غذاخوری |
دستور طرز تهیه
ابتدا قارچ ها را به خوبی تمیز می کنیم. آب را به همراه سرکه سفید و نمک داخل یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم. صبر می کنیم که مخلوط آب و سرکه سفید به جوش بیاید و نمک داخل آن حل شود. بعد از جوش آمدن آب ، قابلمه را از روی حرارت بر می داریم.
اجازه میدهیم مخلوط آب و سرکه کاملا سرد شود. یک ظرف مناسب برای انداختن ترشی انتخاب می کنیم. مقداری قارچ داخل ظرف می ریزیم سپس مقداری سیر ، ترخون ، نعناع و فلفل سبز تند روی قارچ ها می ریزیم و این کار را ادامه می دهیم تا تمام مواد را داخل ظرف بریزیم.
پس از اینکه تمام مواد ترشی را داخل ظرف ریختیم مخلوط سرکه و آب را که در ابتدا جوشاندیم روی مواد می ریزیم. در پایان درب ظرف را به خوبی می بندیم و آنرا را در جایی خنک می گذاریم تا ترشی آماده شود. حدود ۲ هفته زمان نیاز است تا ترشی آماده شود.
نکات تهیه ترشی قارچانتخاب قارچ مناسب
نکته بسیار مهم در تهیه ترشی قارچ این است که به دلیل اینکه این ترشی با قارچ کامل یا به اصطلاح عامیانه قارچ درسته تهیه می شود باید از قارچ های ریز برای تهیه آن استفاده شود. مثلا می توانید از قارچ های دکمه ای برای تهیه این ترشی استفاده نمایید.
- ۹۶/۰۹/۲۷