وب تفریحی و جالب انگیز

۷ مطلب در خرداد ۱۳۹۸ ثبت شده است

طرز تهیه کشک بادمجان مخصوص

چهارشنبه, ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۲:۱۲ ب.ظ

طرز تهیه کشک بادمجان

طرز تهیه کشک بادمجان خوشمزه , دستور پخت کشک و بادمجان مجلسی

کشک و بادمجان یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار پر طرفدار ایرانی است که به خاطر محبوبیت زیادش از منازل به منوی رستوران ها راه یافته است. در ادامه با آموزش آشپزی سنتی و طرز تهیه کشک و بادمجان خوشمزه با سایت پاتوق من همراه باشید.

مواد لازم کشک و بادمجان

بادمجان    ۶ عدد

پیاز    ۴ عدد

نعناع    ۲ قاشق غذاخوری

مغز گردو    ½ پیمانه

کشک    ۱ پیمانه

روغن    به میزان لازم

طرز تهیه کشک بادمجان

بادمجان ها را پوست می کنیم و آنها را از وسط به صورت عمودی با کارد نصف می کنیم سپس برای گرفتن تلخی بادمجان ها، آنها را به مدت نیم ساعت در آب و نمک می گذاریم. بعد از خشک کردن بادمجان ها با یک پارچه تمیز آنها را در روغن سرخ می کنیم.

در حین سرخ شدن بادمجان، پیازها را پوست می کنیم و آنرا خلالی خرد می کنیم و در کمی روغن تفت می دهیم تا نرم شوند. سپس پیاز داغ را از تابه خارج می کنیم و در همان تابه و با همان روغن، نعناع را نیز کمی تفت می دهیم تا خامی آن گرفته شود.

پس از اینکه بادمجان ها سرخ شدند، کمی آب روی آنها می ریزیم و در ظرف را می گذاریم و شعله را ملایم می کنیم و به مدت حدوداً ۳۰ دقیقه می گذاریم تا بادمجان ها نرم شده و کاملاً بپزد.

اگر بخواهیم کشک بادمجان کبابی تهیه کنیک باید در ابتدا بادمجان را کباب کنیم و به مدت حدوداً نیم ساعت بگذاریم تا بادمجان ها نرم شده و کاملاً بپزد.

سپس صبر می کنیم تا آب اضافه بادمجان ها جمع شود، سپس با گوشت کوب کاملاً آن را می کوبیم تا له شود. پیاز و نعنا داغ و کشک را به آن اضافه می کنیم و آن را مخلوط می کنیم تا یک دست شود.

سپس آن را در ظرف مناسب می ریزیم و کشک بادمجان خوشمزه را با تزیین مناسب سرو می کنیم.

نکاتی در مورد تهیه کشک و بادمجان

برای اینکه بادمجان ها روغن زیادی جذب نکنند ، بعد از آنکه پوستشان را گرفتیم ۲۰ دقیقه انها را در آب یخ قرار می دهیم. به ازای هر لیتر آب یخ ، باید ۱ قاشق غذاخوری نمک و یک قاشق غذاخوری سرکه اضافه کنیم.

برای اینکه غذایتان تلخ نشود و کیفیت بالایی داشته باشد باید  بادمجان‌‏هایی که برای تهیه این غذا انتخاب می‌‏کنید ، بی دانه و با پوستی براق باشند.

برای جذب کمتر روغن در زمان سرخ کردن بادمجان ها در تابه را بگذارید تا بادمجان‌ ها سریع تر پخته شوند و به روغن کمتری نیاز باشد.

بادمجان‌‏ها را مثل میرزا قاسمی کباب نکنید زیرا طعم دودی بادمجان اصلاً مناسب این غذا نیست. البته می‌‏توانید بادمجان‌ها را بخارپز کنید اما توصیه می کنیم هرگز کبابی نکنید.

برای رژیمی کردن کشک و بادمجان و عدم استفاده از روغن ، می‌‏توانید بادمجان ها را بخارپز کنید و بعد از کوبیدن، فقط به آن کمی روغن زیتون بیفزایید.

منبع : http://mepatogh.ir/10369/eggplant-curd/

  • موافقین ۰ مخالفین ۰
  • ۲۲ خرداد ۹۸ ، ۱۲:۱۲
  • ادمین ادمین

طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر

چهارشنبه, ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۱:۳۵ ق.ظ

طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر

طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر , دستور پخت فلفل دلمه ای شکم پر با گوشت چرخ کرده

فلفل دلمه ای شکم پر

امروز قصد معرفی یکی از خوراک ها و غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی را داریم. فلفل دلمه ای شکم پر که به دلمه فلفل دلمه ای شبیه است یکی از غذاهای مجلسی خوشمزه است. این غذای خوشمزه و شیک را میتوانید در بسیاری از مجلس ها

و مهمانی هایتان به شکل پیش غذا و غذای اصلی سرو کنید. این غذای خوشمزه علاوه بر طعم فوق العاده ، به خاطر داشتن فلفل دلمه ای خواص فراوانی دارد. اگر دوست دارید خوابی عمیق و با کیفیت داشته باشید این غذای خوشمزه را به رژیم غذاییتان اضافه کنید.

زیرا فلفل دلمه ای بخاطر داشتن مقادیر بالایی از ویتامین دی باعث بهبود کیفیت خواب میشود. علاوه بر آن فلفل دلمه ای باعث تقویت سیستم ایمنی و تنظیم فشارخون میشود و برای چشم ها و قلبتان هم مفید است.

در ادامه طرز تهیه و پخت فلفل دلمه ای شکم پر را با تمام نکات آموزشی آن در اختیار شما قرار میدهیم . مقدار موادی که در زیر قرار گرفته شده برای ۴ نفر است . اگر میخواهید برای تعداد بیشتری این غذا را تهیه کنید باید مقدار مواد را بیشتر کنید.

مواد لازم فلفل دلمه ای شکم پر

برنج خام    نصف پیمانه

پیاز بزرگ    ۱ عدد

گوشت چرخ شده    ۵۰۰ گرم

پنیر چدار خرد شده    ۱ پیمانه

روغن مایع    ۲ قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی    ۵۰۰ گرم

فلفل دلمه ای سبز    ۶ عدد

رب گوجه فرنگی    ۳ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه    به اندازه کافی

طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر

از گوجه فرنگی شروع کنید. گوجه فرنگی ها را خوب بشویید و با کارد روی تخته برش داده و خرد کنید. یک پیاز نسبتا بزرگ را انتخاب کرده و پوست بگیرید. پیاز را با کارد به شکل نگینی خرد کرده و برش می دهیم. یک تابه مناسب انتخاب کرده و درون آن روغن بریزید.

کمی صبر کنید تا روغن داغ شود. پیازها را درون روغن ریخته و تفت میدهیم تا کمی سرخ و طلایی شود. گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه میکنیم و تا زمانی که رنگ گوشت تغییر کند به تفت دادن ادامه بدهید. فلفل سیاه و نمک را روی گوشت ریخته و خوب با هم ترکیب میکنیم.

برنج را شسته و آبش را خالی کنید. برنج را با نصف یک لیوان آب و گوجه فرنگی هایی که خرد کرده بودید به تابه اضافه کنید و درب تابه را بگذارید. پانزده تا شانزده دقیقه فرصت دهید تا برنج مقداری پخته شود. تا سپری شدن این یک ربع بهتر است بقیه مواد را حاضر کنید.

یک قابلمه بزرگ انتخاب کرده و درونش آب بریزید. درب این قابلمه را گذاشته و شعله گاز را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید. فر را روی درجه ۱۷۵ سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار بدهید. به تابه سر بزنید و برنج را تست کنید.

اگر برنج پخته بود تابه را از روی شعله گاز برداشته و پنیر چدار خرد شده را به آن بیافزایید و خوب همه مواد را با هم ترکیب و مخلوط کنید. سری به قابلمه آب بزنید. اگر به جوش افتاده بود مقداری نمک به آن اضافه کنید.  سر فلفل دلمه ای را با کارد بریده

و دانه های وسط فلفل دلمه ای را از وسطش جدا کرده و دور بریزید. فلفل دلمه ای ها را به مدت پنج دقیقه در آب جوش بیاندازید. پس از سپری شدن پنج دقیقه فلفل دلمه ای ها را بیرون آورده و در آبکش بگذارید تا آب اضافه اش خارج شود.

فلفل دلمه ای ها را در ظرف یا سینی قرار داده و از موادی که درست کردید ، داخل فلفل دلمه ای ها را پر کنید. فلفل دلمه ای ها را در سینی فر بچینید. یک تابه مناسب انتخاب کنید. تابه را روی شعله گاز قرار داده و مقداری رب گوجه فرنگی درون تابه بریزید.

کمی تفت دهید تا رنگ رب خوشرنگ تر و قرمز تر شود. تابه را از روی حرارت برداشته و رب گوجه فرنگی را روی فلفل دلمه ای ها بریزید. اگر دوست داشته باشید میتوانید برای داشتن ظاهری زیباتر ، کمی پنیر پیتزا روی فلفل دلمه ای ها بریزید. روی همه مواد را با فویل به شکل کامل بپوشانید

و سینی را در فر بگذارید. باید سی دقیقه سینی را در فر بگذارید تا پنیر به طور کامل آب شود. پس از سپری شدن نیم ساعت سینی را از فر خارج کرده و فلفل دلمه ای ها را در ظرفی مناسب بچینید. این غذای خوشمزه را میتوانید به صورت غذای اصلی و پیش غذا سرو و میل کنید.

منبع : http://hamdore.com/5419-felfel-dolme-shekam-por/

  • موافقین ۰ مخالفین ۰
  • ۲۲ خرداد ۹۸ ، ۱۱:۳۵
  • ادمین ادمین

جملات موفقیت آمیز و انگیزشی

چهارشنبه, ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۱:۱۴ ق.ظ

جملات موفقیت آمیز و انگیزشی

جملات موفقیت آمیز و انگیزشی , متن برای انگیزه گرفتن و انگیزه دادن

جملات موفقیت آمیز

در این مطلب مجموعه ای از بهترین و جدیدترین متن ها و جملات زیبا و ناب با موضوع موفقیت و ایجاد شوق و انگیزه را جمع آوری می کنیم. در ادامه با بهترین جملات موفقیت آمیز و انگیزشی با سایت پارسی دی همراه باشید.

جملات موفقیت آمیز

جملات موفقیت آمیز زندگی

زندگی هر چقدر هم بد به نظر برسد،

باز هم کاری وجود دارد که می توانی انجام دهی

و در آن موفق شوی.

استیون هاوکینگ

جملات موفقیت انگلیسی

All good things come to those who wait.

هر چه خوبی در جهان است، برای صبرکنندگان است.

جملات موفقیت انگلیسی , متن انگلیسی موفقیت با ترجمه فارسی

عکس های انگیزه دهنده

جمله در مورد افراد موفق

افراد موفق، کسانی هستند که

عادت های موفقی دارند.

برایان تریسی

جملات اعتماد به نفس

هیچ چیز به جز خودت،

نمی تواند برایت موفقیت به ارمغان بیاورد.

ناپلئون هیل

جملات انگیزشی ورزشی موفقیت کنکور , متن انگیزشی نا بدنسازی به انگلیسی

تصاویر زیبا برای موفق شدن

جملات انگیزشی

من معتقدم

تقریبا نیمی از چیزی که کارآفرینان موفق را

از افراد ناموفق جدا می کند

فقط پشتکار است.

استیو جابز

متن برای ایجاد انگیزه زیاد

Success consists of going from failure to failure

without loss of enthusiasm.

موفقیت شامل گذر از شکستی به شکست دیگر است

بدون از دست دادن شور و اشتیاق

جملات طلایی موفقیت

صبر، عنصر اصلی موفقیت است.

بیل گیتس

متن های انگیزشی از بزرگان

اینکه بعضی ها به موفقیت های بزرگی دست پیدا می کنند،

اثبات کننده این است که دیگران هم می توانند

به آنها دست پیدا کنند.

آبراهام لینکلن

متن انگیزشی

همیشه خودت باش،

خودت را ابراز کن،

به خودت ایمان داشته باش؛

به دنبال شخصیتی موفق نباش که از آن تقلید کنی.

بروس لی

متن های طلایی برای کار

اگر واقعا با دقت نگاه کنی،

می بینی که بیشتر موفقیت های یک شبه

زمان زیادی طول کشیدند.

استیو جابز

متن برای موفق شدن

بزرگترین ضعف ما در تسلیم شدن است.

مطمئن ترین راه برای موفق شدن اینست که

همیشه فقط یک بار دیگر هم تلاش کنی.

توماس ادیسون

جملات انگیزه دهنده

هم موفقیت و هم شکست،

تا حد زیادی نتیجۀ عادت هستند.

ناپلئون هیل

متن برای انگیزه دادن

تفاوت افراد موفق با دیگران

به خاطر ضعف در قدرت یا دانش نیست

بلکه به دلیل ضعف اراده آنهاست.

وینس لومباردی

متن سنگین برای انگیزه حل مشکلات

بهترین مسیر برای عبور از مشکلات

از میان آن می‌گذرد.

رابرت فراست

جملات فلسفی موفقیت بزرگان

تنها راه برای انجام کارهای بزرگ این است که

عاشق آن کار باشید.

اگر هنوز آن کار را پیدا نکرده‌اید،

به جستوجو ادامه بدهید و تسلیم نشوید.

استیو جابز

منبع : https://parsiday.com/3696-jomlat-movafaghiyat/

  • موافقین ۱ مخالفین ۰
  • ۲۲ خرداد ۹۸ ، ۱۱:۱۴
  • ادمین ادمین

خواص ترب سیاه

چهارشنبه, ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۱۰:۱۲ ق.ظ

خواص ترب سیاه

خواص ترب سیاه , عوارض و مضرات ترب سیاه , خاصیت ها و زیان های ترب سیاه , o hw jvf sdhi

خواص و مضرات ترب سیاه

ترب سیاه از خانواده تربچه می باشد که با نام های مختلف نظیر تربچه اسپانیایی در کشورهای مختلف جهان شناخته می شود ، این گیاه بیشتر در اروپا و آسیا کشت می شود. ترب سیاه دارای آنتی اکسیدان های فراوان می باشد و برای تقویت سیستم ایمنی بدن و درمان سرماخوردگی موثر است.

ترب سیاه گیاه پر فایده و مفیدی است و خواص بسیار زیادی دارد که همگی این خواص را نمی توان به طور کامل در یک مقاله گنجاند ، به همین جهت خلاصه ای از خواص ترب سیاه را برایتان در دسته بندی خواص مواد غذایی جمع آوری کرده ایم ، در ادامه با سایت پارسی دی همراه باشید.

خواص ترب سیاه

کاهش استرس و درمان افسردگی

پتاسیم و منیزیم موجود در ترب سیاه باعث افزایش تولید انتقال دهنده های عصبی می شود که این امر باعث کاهش استرس و درمان افسردگی می شود.

هضم آسان غذا و سم زدایی معده

ترب سیاه برای سم زدایی معده موثر است چرا که دارای آنتی اکسیدان فراوان بوده و به هضم غذا کمک می کند. اگر می خواهید نفخ را کاهش دهید از ترب سیاه استفاده کنید.

سلامت و پاکسازی پوست

ترب سیاه دارای ویتامین ب فراوان می باشد ، همچنین در ترب سیاه روی و فسفر به وفور یافت می شود که این امر باعث سم زدایی قوی خون می شود. اگر می خواهید خون بدن خود را پاکسازی کنید و پوست صورت روشن و سالمی داشته باشید ترب سیاه میل کنید.

درمان بیماری اسکوربوت

بیماری اسکوربوت به دلیل کمبود ویتامین سی رخ می دهد ، ترب سیاه دارای مقادیر زیاد ویتامین سی می باشد که برای درمان این بیماری موثر است.

رژیم لاغری و کاهش وزن

ترب سیاه یکی از سبزیجات کم کالری می باشد که دارای فیبر بالا بوده ، این امر باعث کاهش اشتها شده و به کاهش وزن و لاغری کمک می کند.

درمان چین و چروک پوست

ترب سیاه دارای آنتی اکسیدان های فراوان می باشد که باعث می شود تا چین و چروک پوست شما کم شود. این امر به خاطر ویتامین سی موجود در ترب سیاه می باشد. اگر آب ترب سیاه را به صورت منظم میل کنید رادیکال های آزاد موجود در پوست از بین می رود.

درمان بیماری گریوز

بیماری گریوز یک بیماری خود ایمنی می باشد که بر اثر فعالیت بیش از حد غده تیروئید در بدن ایجاد می شود. ترب سیاه به دلیل مقادیر زیاد گوگرد باعث می شود تا این بیماری درمان شود.

رفع لک و جای جوش

ترب سیاه دارای آب فراوان می باشد که شما با نوشیدن آب ترب سیاه می توانید لک و جای جوش صورت را درمان کنید.

خواص ضد سرطانی

ترب سیاه به دلیل خواص آنتی اکسیدانی فراوانی که دارد باعث کاهش انواع سرطان ها می شود.

درمان یبوست

فیبر موجود در ترب سیاه باعث بهبود حرکات روده می شود و به درمان یبوست کمک می کند.

کاهش ریزش موهای سر

نوشیدن آب ترب سیاه باعث می شود تا ریشه مو تقویت شده و منجر به بهبود گردش خون در سر می شود. اگر می خواهید ریزش مو را درمان کنید از آب ترب سیاه استفاده کنید.

سلامت قلب

ترب سیاه باعث کاهش فشار خون شده و کلسترول بالای خون را کاهش می دهد ، این امر باعث سلامت قلب شده و خطر بیماری های قلبی را کاهش می دهد.

پیشگیری از سرماخوردگی

ترب سیاه دارای مقادیر زیادی از آنتی اکسیدان می باشد ، همچنین ویتامین سی در ترب سیاه به مقادیر زیادی یافت می شود. اگر ترب سیاه مصرف کنید از سرماخوردگی و بیماری های مختلف نظیر آنفولانزا در امان خواهید بود.

درمان شوره سر

آب ترب سیاه باعث درمان موهای خشک و آسیب دیده می شود. اگر می خواهید شوره سر را درمان کنید بهتر است از ترب سیاه استفاده کنید.

کاهش کلسترول خون

ترب سیاه باعث بهبود جریان خون شده و متابولیسم چربی در بدن را زیاد می کند که این امر باعث کاهش کلسترول موجود در بدن می شود.

تنظیم سطح قند خون

ترب سیاه دارای کربوهیدرات می باشد که باعث تنظیم سطح قند خون می شود.

دفع راحت تر سنگ کلیه

ترب سیاه دارای خاصیت دیورتیک بوده که باعث افزایش ادرار می شود و برای دفع سنگ کلیه مفید می باشد.

کاهش فشار خون

پتاسیم موجود در ترب سیاه باعث کاهش فشار خون شده و سطح فشار خون را تنظیم می کند.

درمان کبد چرب

ترب سیاه دارای مقادیر زیادی از ویتامین ب ۱ می باشد ، کلسیم و منیزیم نیز در ترب سیاه وجود دارد که برای سم زدایی از کبد و درمان کبد چرب موثر است. اگر می خواهید سنگ کیسه صفرا را درمان کنید از ترب سیاه استفاده کنید.

مضرات ترب سیاه

انسداد کیسه صفرا

اگر ترب سیاه را به مقدار زیاد مصرف کنید باعث تشدید و گرفتگی در افراد مبتلا به انسداد کیسه صفرا می شود.

منبع : https://parsiday.com/3693-torob-siyah/

  • موافقین ۰ مخالفین ۰
  • ۲۲ خرداد ۹۸ ، ۱۰:۱۲
  • ادمین ادمین

خواص سویا

چهارشنبه, ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۰۹:۴۵ ق.ظ

خواص سویا

خواص سویا , عوارض و مضرات سویا , خاصیت ها و زیان های سویا , o hw s dh

خواص و مضرات سویا

سویا در دسته بندی بقولات قرار می گیرد. این روغن دارای اسید لینولئیک می باشد و برای سرخ کردن مواد غذایی از آن استفاده می شود. پروتئین سویا دو برابر سایر دانه های روغنی می باشد اما کمتر مورد استفاده قرار می گیرد.

سویا دانه پر فایده و مفیدی است و خواص بسیار زیادی دارد که همگی این خواص را نمی توان به طور کامل در یک مقاله گنجاند ، به همین جهت خلاصه ای از خواص سویا را برایتان در دسته بندی خواص دانه ها جمع آوری کرده ایم ، در ادامه با سایت پارسی دی همراه باشید.

خواص سویا

پیشگیری از ابتلا به آلزایمر

آلزایمر یک بیماری می باشد که در سنین بالا به سراغ افراد می رود. لسیتین یک ماده حیاتی برای مغز بوده و برای بهبود عملکرد سیستم عصبی مغز موثر است.

رژیم لاغری و کاهش وزن

شیر سویا از دانه های سویا گرفته می شود و به نسبت شیرهای دیگر درارای قند کمتری می باشد. شیر سویا دارای ۸۰ کالری است. اسیدهای جرب تک غیراشباع موجود در شیر می تواند مانع جذب چربی در روده شود و به کاهش وزن کمک می کند.

پیشگیری از بیماری های قلبی

پروتئین سویا باعث کاهش سطح کلسترول بد بدن می شود. این امر باعث می شود تا بیماری های قلبی در بدن کاهش پیدا کند. اگر می خواهید قلب سالم داشته باشید بهتر است از پروتئین سویا در رژیم غذایی خود استفاده کنید. این کار باعث می شود تا به مرور کلسترول بد خون شما کاهش پیدا کنید. اگر می خواهید گردش خون بدن خود را تنظیم کنید بهتر است از سویا استفاده کنید.

تقویت قابلیت ارتجاعی پوست

پروتئین به ساخت عضله کمک می کند ، همچنین پروتئین برای ترمیم سلول های آسیب دیده مفید است. اگر می خواهید قابلیت ارتجاعی پوست بدن خود را افزایش دهید بهتر است از پروتئین استفاده کنید که در سویا وجود دارد.

سلامت قوه شنوایی

دانه های سویا دارای آهن و روی می باشد ، این امر باعث انبساط مویرگ ها و نرم کردن سلول های قرمز خون می شود. اگر می خواهید در سنین بالا شنوایی خود را از دست ندهید بهتر است از سویا استفاده کنید.

افزایش انرژی بدن

پروتئین سویا دارای اسید آمینه مختلف می باشد که در شیر سویا یافت می شود. بدن می تواند این اسید آمینه را به انرژی تبدیل کند. پروتئین موجود در دانه سویا می تواند باعث تحریک غشاء مغزی شود. این دانه باعث افزایش کارایی و یادگیری می شود. دانه های سویا باعث درمان افسردگی می شود. اگر می خواهید از افسردگی در امان باشید سویا مصرف کنید.

مرطوب کننده موهای سر

داشتن موهای درخشان آرزوی هر شخصی می باشد ، شما برای داشتن موهای مرطوب و درخشان نیاز به مواد طبیعی دارید. کمبود پروتئین در بدن باعث آسیب به موها می شود. به همین خاطر می توانید سویا را در رژیم غذایی خود قرار دهید.

درخشانی موهای سر

دانه های سویا برای داشتن موهای صاف و نرم و براق موثر است. به مدت سه ماه عصاره دانه سویا را به صورت منظم مصرف کنید و روی موهای خود قرار دهید.

خواص سویا در بارداری

در زمان بارداری سویا مصرف کنید ، سویا برای زنان باردار موثر است. شیر سویای غنی شده سرشار از ویتامین دی می باشد. ویتامین دی برای تقویت استخوان های مادر و کودک ضروری است. شما علاوه بر قرار گرفتن در نور آفتاب می توانند شیر سویا مصرف کنند که حاوی ویتامین دی می باشد. اگر نمی توانید به میزان کافی در معرض نور خورشید قرار بگیرید بهتر است از شیر سویا مصرف کنید.

درمان مو خوره

مو خوره در زنان به یک کابوس تبدیل شده است ، چرا که اگر موهای شما بلند باشد مو خوره می تواند موهای شما را خراب کند. سویا به دلیل خواصی که دارد باعث ترمیم و محافظت از بافت ها شده و مشکل مو خوره را درمان می کند.

کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات

سویا به دلیل داشتن فیتواستروژن که یک هورمون گیاهی منحصر به فرد می باشد باعث تولید تستسترون در مردان می شود. اگر سطح تستسترون بدن کاهش پیدا کند خطر بیماری سرطان پروستات زیاد می شود.

کنترل قند خون

پروتئین سویا در کنترل اضافه وزن موثر است. همچنین پروتئین سویا می تواند باعث کنترل هایپرگلیسمی شود. دیابت یک بیماری خطرناک می شود که باعث افزایش وزن می شود. اگر می خواهید قند خون را کنترل کنید بهتر است از سویا در رژیم غذایی خود استفاده کنید.

تقویت و افزایش عضلات

اگر می خواهید ورزش های سنگین انجام دهید بهتر است از سویا در رژیم غذایی خود استفاده کنید ، چرا که باعث افزایش توده عضلانی در شما می شود. ریبوفلاوین برای بازتامین انرژی در بدن موثر است. شما برای ساخت عضله به پروتئین نیاز دارید که در سویا به وفور یافت می شود.

تقویت سیستم ایمنی بدن

سویا سرشار از پروتئین می باشد که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و خستگی را می کاهد. دانه های سویا را به عنوان یک مکمل پروتئینی می توانید مصرف کنید. چرا که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.

خواص ضد سرطانی

مواد شیمیایی گیاهی موجود در سویا باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان پستان و پروستات می شود. ژنیستئین می تواند باعث جلوگیری از رشد سلول های سرطانی در بدن شود. اگر می خواهید از بدن خود در برابر بیماری های مختلف نظیر سرطان محافظت کنید بهتر است روزانه شیر سویا مصرف کنید.

کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه

سویا باعث می شود تا خطر ابتلا به سرطان سینه در زنان یائسه و بعد از دوران یائسگی کاهش پیدا کند. مصرف منظم سویا کمبود استروژن در بدن بانوان را جبران می کند.

پیشگیری از پوکی استخوان

پوکی استخوان یک نوع بیماری می باشد که به دلیل افزایش سن ایجاد می شود. در سویا فیتواستروژن وجود دارد که باعث جذب بیشتر کلسیم در بدن شود ، این امر باعث جلوگیری از زوال توده استخوان ها می شود.

می دانیم که زن ها بیشتر در معرض پوکی استخوان هستند ، اگر می خواهید جذب کلسیم در بدن خود را افزایش دهید بهتر است از دانه های سویا استفاده کنید. این امر مانع از تحلیل رفتن تراکم استخوانی می شود. برای بهره مندی بیشتر از خواص سویا بهتر است شیر سویا مصرف کنید.

کاهش تولید تری گلیسیرید

چربی های تک و چربی های اشباع شده برای حفظ کلسترول خون مفید است و باعث کاهش تولید تری گلیسیرید می شود. این امر باعت بهینه سازی سیستم قلبی شده و از عروق حفاظت می کند.

تقویت و محافظت از سیستم عصبی

سویا باعث تقویت سیستم عصبی شده و از آن محافظت می کند. سویا سرشار از ویتامین های گروه ب به ویژه ب کمپلکس است. همچنین ریبوفلاوین و ویتامین ب ۱۲ در سویا وجود دارد.

افزایش هوش و سلامت مغز

سویا دارای لسیتین می باشد که یک ماده مغذی بوده و برای مغز مفید است. دانه های سویا می تواند از بیماری آلزایمر جلوگیری کند. دانه های سویا دارای استرول گیاهی بوده و برای عملکرد سلول های عصبی مغز موثر است.

سلامت استخوان ها و دندان ها

کلسیم موجود در سویا باعث توسعه استخوان ها می شود. مردان نیز ممکن است از ضعف استخوان ها رنج ببرند. اگر می خواهید سلامت استخوان و دندان های خود را حفظ کنید بهتر است از سویا در رژیم غذایی خود مصرف کنید ، شیر سویا دارای مواد معدنی مختلف می باشد که باعث جلوگیری از پوکی استخوان و صدمه به دندان ها می شود.

درمان کم خونی

سویا سرشار از آهن و کلسیم بوده و با کم خونی مبارزه می کند. یکی از دلایل کم خونی پایین بودن گلبول های قرمز خون بوده که اکسیژن به میزان کافی دریافت نمی کند. آهن باعث بهبود عملکرد گلبول های قرمز می شود.

بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن

یکی از فایده های سویا تقویت سیستم ایمنی بدن و تقویت استخوان ها می باشد. سویا دارای پروتئین بوده و می تواند برای بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن موثر باشد. سویا می تواند به عنوان یک ماده غذایی موثر برای سیستم ایمنی بدن باشد.

کاهش چربی خون

دانه های سویا دارای استرول گیاهی بوده که باعث کاهش سطح کلسترول خون می شود. این امر باعث می شود تا جذب چربی از روده کم شده و به راحتی چربی خون کاهش پیدا کند.

یکدست شدن رنگ پوست

مصرف سویا باعث یک دست شدن رنگ پوست می شود. مصرف منظم سویا باعث می شود تا از تجمع رنگ دانه های ناشی از تغییرات هورمونی که در معرض نور خورشید قرار می گیرد جلوگیری کند.

سویا دارای ویتامین ای ، اسید های چرب و لسیتین می باشد که برای سلامت پوست مفید می باشد. سویا را می توانید به صورت موضعی مصرف کنید ، چرا که دارای آنتی اکسیدان های مختلف می باشد و به ترمیم سلول های پوستی کمک می کند.

کاهش سردرد های میگرنی

دانه های سویا دارای منیزیم می باشد که به کاهش سردرد های میگرنی کمک می کند. اگر مستعد سردردهای میگرنی هستید دانه های سویا را در رژیم خود قرار دهید.

کاهش فشار خون بالا

کسانی که فشار خون بالا دارند ، تمایل به مصرف بیشتر سدیم و پتاسیم دارند. غذاهای سرشار از پتاسیم می تواند باعث دفع سدیم از بدن شود. اگر می خواهید فشار خون بالای بدن خود را کاهش دهید از دانه های سویا در رژیم غذایی خود استفاده کنید.

مرطوب کننده طبیعی پوست

هیدراته بودن پوست یکی از مسائل مهم در زمینه سلامت پوست می باشد. دانه های سویا برای پوست مانند یک مرطوب کننده عمل می کند و برای خلاصی از خشکی پوست مفید است. اگر پوست شما چرب می باشد می توانید از دانه های سویا برای رفع چربی پوست استفاده کنید.

پیشگیری از افسردگی و بهبود خلق و خو

فولات به وفور در دانه های سویا یافت می شود ، این امر به تولید سروتونین کمک می کند. سروتونین برای رهایی از افسردگی و بهبود خلق و خو موثر است.

درمان دیابت نوع ۲

دانه های سویا برای درمان دیابت موثر است. این دانه ها می تواند از طریق افزایش سنتز گیرنده های انسولین ، مقاومت انسولین را کاهش دهد. مصرف سویا به راحتی می تواند دیابت نوع دوم را کنترل کند و سلامت بدن را تضمین کند. سویا می تواند سوخت و ساز بدن را زیاد کرده و از مشکلات قندخون جلوگیری کند.

کاهش علائم پیری پوست

دانه های سویا می تواند علائم پیری پوست را کاهش دهد ، تغییر رنگ پوست ، چین و چروک پوست و نقطه های سیاه پوست توسط مصرف سویا کاهش پیدا می کند. زمانی که سن بالا می رود پوست بدن شروع به از دست دادن استروژن می کند. استروژن هورمون حیاتی برای قابلیت ارتجاعی پوست می باشد. استروژن گیاهی موجود در دانه های سویا باعث تولید استروژن بیشتر بد بدن و کاهش چین و چروک پوست می شود.

خواص سویا برای جنین

دانه های سویا دارای منبع عالی از ویتامین های گروه ب ، سی و ای می باشد. این تخم سرشار از کلسیم ، منگنز ، فسفر و منیزیم است. ویتامین کا موجود در این دانه به تولید سلول های خونی بیشتر کمک می کند و برای رشد جنین موثر است. زنان باردار می توانند از این دانه برای رشد استفاده کنند.

کاهش خطر ابتلا به بیماری آرتریت

سویا سرشار از اسیدهای چرب امگا سه و فولات بوده که این امر از بیماری آرتریت جلوگیری می کند.

سلامت و تقویت ناخن ها

اگر دارای ناخن های شکننده هستید می توانید از دانه های سویا استفاده کنید. شما سویا را به مدت ۶ ماه در رژیم غذایی خود قرار دهید تا ناخن های شما تقویت شود. دانه های سویا باعث مرطوب کردن ناخن و درمان عفونت های قارچی می شود.

خاصیت ضدالتهابی

دانه های سویا دارای خاصیت ضدالتهابی می باشد. بیماران مبتلا به آرتریت و دیگر مشکلات التهابی می توانند از سویا برای درمان بیماری های تنفسی استفاده کنند.

مضرات سویا

خطرات مصرف زیاد در بارداری

مصرف دانه های سویا در دوران بارداری خطری ندارد اما سعی کنید به اندازه مناسب مصرف کنید. مصرف بیش از حد این دانه برای زنان باردار خطرناک است و حتما باید با مشورت پزشک متخصص انجام شود.

منبع : https://parsiday.com/3688-soya/

  • موافقین ۰ مخالفین ۰
  • ۲۲ خرداد ۹۸ ، ۰۹:۴۵
  • ادمین ادمین

طرز تهیه کیک شیر داغ

چهارشنبه, ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۰۹:۰۸ ق.ظ

طرز تهیه کیک شیر داغ

طرز تهیه کیک شیر داغ کنجد بدون فر , دستور پخت کیک شیر داغ شکلاتی با شیر گرم , xvc jidi  d adv nhy

کیک شیر داغ

کیک شیر داغ یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است که مانند کیک اسفنجی به عنوان پایه انواع کیک ها مجلسی مثل کیک تولد مورد استفاده قرار می گیرد. این کیک خوشمزه یک گزینه مناسب برای عصرانه و صبحانه نیز می باشد.

با مقدار موادی که در این دستور شیرینی پزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر کیک شیر داغ تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کیک شیر داغ تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش شیرینی پزی کیک شیر داغ با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم کیک شیر داغ

  • کره ۱۰۰ گرم
  • شیر یک پیمانه
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • کنجد ۱ قاشق غذاخوری
  • آرد سفید قنادی دو پیمانه
  • هل نصف قاشق چایخوری
  • وانیل نصف قاشق چایخوری
  • نمک یک پنجم قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر دو قاشق چایخوری
  • شکر یک پیمانه + یک چهارم پیمانه

دستور پخت

طرز تهیه کیک شیر داغ

برای تهیه کیک شیر داغ ابتدا شیر و کره را از یخچال بیرون می آوریم تا با دمای محیط سازگار شود.بکینگ پودر و نمک را با آرد مخلوط می کنیم و ۳ مرتبه الک می کنیم.بعد تخم مرغ ها را جداگانه در پیاله ای می شکنیم و در کاسه ای بزرگ می ریزیم

در ادامه وانیل،شکر و هل را به آن می افزاییم و با دور متوسط همزن برقی به مدت ۵ دقیقه مواد را هم می زنیم تا کشدار شود.فر را روشن می کنیم و روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد اجازه می دهیم به مدت ۱۵ دقیقه گرم شود.

آن وقت شیر را در شیرجوش می ریزیم و کره را نیز به آن می افزاییم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کناره های شیرجوش شروع کند به جوشیدن که حرارت را همان لحظه خاموش می کنیم و کم کم به مواد تخم مرغ اضافه می کنیم

و با قاشق مخلوط می کنیم و ۳۰ ثانیه مواد را با هم مخلوط می کنیم  و آن وقت مخلوط آرد الک شده را نیز در ۲ مرحله به مواد اضافه می کنیم و با قاشق یا لیسک مخلوط می کنیم و اگر هنوز خوب مواد یکدست نشده بود

با دور تند همزن برقی ۷ ثانیه مواد را هم می زنیم. البته باید دقت کنیم که زیاد نباید مواد را مخلوط کنیم چون پف کیک می خوابد. سپس قالب را با قلمو چرب می کنیم و کمی آرد می پاشیم و یا کاغذ روغنی کف قالب قرار می دهیم

و مایه کیک را داخل قالب می ریزیم و کمی کنجد روی ان می پاشیم سپس آنرا داخل فر می گذاریم و روی دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه اجازه می دهیم تا کیک بپزد. پس از پخت کیک ۳ دقیقه بعد از داخل فر کیک را بیرون می آوریم و اجازه می دهیم تا خنک شود.نوش جان

منبع : https://parsiday.com/3658-cake-shir-dagh/

  • موافقین ۰ مخالفین ۰
  • ۲۲ خرداد ۹۸ ، ۰۹:۰۸
  • ادمین ادمین

طرز تهیه کیک مکزیکی

چهارشنبه, ۲۲ خرداد ۱۳۹۸، ۰۸:۴۲ ق.ظ

طرز تهیه کیک مکزیکی

طرز تهیه کیک مکزیکی رزا منتظمی کرمدار , دستور کیک مکزیکی کرم رویال , xvc jidi  d l cd d

کیک مکزیکی

کیک مکزیکی یکی از انواع کیک های بسیار خوشمزه و پرطرفدار در جهان است که همانطور که از نامش مشخص است ، اصالتش متعلق به کشور مکزیک می باشد. این کیک خوشمزه شباهت زیادی به کیک اسفنجی دارد و می توان از آن به عنوان یک میان وعده خوشمزه استفاده کرد.

با مقدار موادی که در این دستور شیرینی پزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر کیک مکزیکی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کیک مکزیکی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش شیرینی پزی کیک مکزیکی با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم کیک مکزیکی

  • آرد ۱۰۰ گرم
  • شکر ۱۵۰ گرم
  • تخم مرغ ۶ عدد
  • آب جوش ¼ پیمانه
  • وانیل ۱ قاشق چایخوری
  • روغن مایع ۵ قاشق غذاخوری
  • پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
  • نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری

دستور پخت

طرز تهیه کیک مکزیکی

برای تهیه کیک مکزیکی ابتدا نشاسته ذرت،پودر کاکائو،بکینگ پودر را با آرد مخلوط می کنیم و ۳ مرتبه الک می کنیم و تخم مرغ ها را جداگانه اول در پیاله ای می شکنیم و زرده را از سفیده آن جدا می کنیم و سفیده ها را در کاسه بزرگ می ریزیم

و زرده ها را در کاسه ای می ریزیم و کنار می گذاریم و با همزن برقی سفیده ها را خوب هم می زنیم تا کاملا فرم بگیرد و ۲ قاشق شکر به آن اضافه می کنیم و مجددا هم می زنیم و بعد زرده ها را در ظرف بزرگی می ریزیم

و همراه با باقی شکر و وانیل با همزن برقی خوب هم می زنیم تا کشدار شود و آب جوش نیز به آن اضافه می کنیم و با دور متوسط به همزدن ادامه می دهیم تا زرده ها به دوبرابر حجم اولیه شان برسند و روغن را می افزاییم

و بعد از آن مخلوط آرد و بیکینگ پودر و …. که الک کردیم را اضافه می کنیم و با قاشق با مواد مخلوط می کنیم و در آخر سفیده های فرم گرفته تخم مرغ را نیز به مواد اضافه می کنیم و به صورت دورانی با هم مخلوط می کنیم.

پس از آماده شدن مایه کیک کف یک قالب ۲۰ سانتی متری کاغذ روغنی قرار می دهیم و یا با قلمو کف قالب را چرب می کنیم(البته که کاغذ روغنی بهتر است و کیک راحت تر بیرون می آید)و مایه کیک را در قالب می ریزیم و در فر قرار می دهیم

تا با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه کیک پخته شود.البته برای اینکه از پخت صد در صد کیک مطمئن شویم می توانیم یک عدد خلال را داخل کیک فرو کنید و اگر از مایه کیک به آن نچسبید مطمئن شوید که کیک پخته است.

بعد از ۳ دقیقه کیک را پس از اینکه به طور کامل پخت بیرون می آوریم و صبر می کنیم تا خنک شود. بهتر است کیک را یک روز بعد برای سرو آماده کنید. به این صورت که فردای روزی که کیک را آماده می کنیم از وسط برش می زنیم

و با نسکافه فوری روی آن را می پوشانیم و لای کیک را با خامه قنادی آغشته می کنیم و با انواع مغز پسته ، گردو و یا میوه روی خامه را پوشش می دهیم و اطراف کیک را نیز با خامه فرم گرفته لایه کشی می کنیم.نوش جان

منبع : https://parsiday.com/3662-cake-mekziki/

  • موافقین ۰ مخالفین ۰
  • ۲۲ خرداد ۹۸ ، ۰۸:۴۲
  • ادمین ادمین